VEVOR Embutidora Manual de Salchichas Capacidad de 3L Embutidora Vertical de Mesa de Acero Inoxidable con 4 Tubos de Relleno para Churros Salchicha de 15mm/21mm/30mm/37mm para Restaurante Supermercado
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Independiente
Independiente
Clip de Mesa
3 L
7 L
1.5 L
5 L
3 L
Acerca de este artículo
Válvula de liberación de aire doble: al presionar, se puede liberar más aire, no necesita perforar muchos agujeros en la carcasa para eliminar las burbujas de aire, y tampoco debe preocuparse por la falla del enema causado por la ruptura de la carcasa.
Incluye 4 tubos de relleno: este embutidor de salchichas vertical viene con cuatro tubos de relleno de acero inoxidable (Φ15 mm, Φ21 mm, Φ30 mm, Φ37 mm) y palitos de masa frita, que cumplen con los requisitos de diferentes tamaños para hacer salchichas finas italianas finas, salami con sabor o más gruesas. salchichas de carne
Construcción exquisita: el diseño de codo corto de esta embutidora de salchichas puede reducir el desperdicio de carne, y la ventosa grande evita que la máquina se agite. Las partes en contacto directo con los alimentos cumplen con los estándares de higiene alimentaria, asegurando tranquilidad en cada bocado.
Velocidades rápidas/lentas: Hay dos velocidades disponibles: velocidad rápida para llenar salchichas y velocidad lenta para llenar tripas. ¡Y adivina qué! Incluso cuenta con un mango ergonómico y cómodo para una operación fácil y eficiente.
Gran capacidad y fácil de limpiar: ¿Estás cansado de quedarte sin espacio? La capacidad de 0,8 gal / 3 l garantiza que se puedan hacer más salchichas a la vez, ahorrándole mucho esfuerzo. El diseño desmontable es perfecto para una fácil limpieza.
VEVOR Embutidora Manual de Salchichas Capacidad de 3L Embutidora Vertical de Mesa de Acero Inoxidable con 4 Tubos de Relleno para Churros Salchicha de 15mm/21mm/30mm/37mm para Restaurante Supermercado
This sausage stuffer machine is upgraded with double air release valves to make tighter sausages with fewer air bubbles. It can be adjusted to fast or slow speed for more efficient and convenient operation. The 3L large capacity is perfect for commercial use, such as supermarkets, restaurants, etc.
Those You Care About:
Q: Do metal chips fall off when using this? Is there any relevant certification?
A: The material of this product is FDA certified, no harmful substances are precipitated, so it is more secure. Q: Will it shake during use? A: Four large suction cups are added to the bottom of this model to firmly hold the table top and prevent it from sliding around. Q: Do I need to assemble it? A: No assembly is required, it can be used after unpacking. Q: How do I fill the sausage casing with remaining meat filling? A: The complimentary manual piston can easily fill the remaining meat into the casing, avoiding the waste of meat.
Especificación
Modelo
XZ-3
Tipo
verticales
Operación manual
Capacidad
0,8 gal / 3 L
Material Barril y tubos
SUS304 (grado alimenticio)
Anillo de sellado
Silicona (grado alimenticio)
Placa de presión
Aluminio (grado alimenticio)
Dimensiones del tubo
φ1,5 pulg./37 mm, φ1,2 pulg./30 mm, φ0,83 pulg./21 mm, φ0,6 pulg./15 mm
Arrived quickly and well packaged. Oh what can I say this sausage stuffer is the bomb!!!! Having never made pepperoni sticks or sausages before, this item made it so easy to do.
This is a good product. Works well for our purposes. We have just started learning to make our own sausages and this does the trick. My husband, son, and I did our first batch last week and it was phenomenal.
Good unit prety easy to use, if you use a clamp to hold to work surface it can be used by one person, it is just missing something to hold it partialy tilted open so you can reload .
The shipping was really fast and the product worked good. I did have to clamp down the stuffer while using. Other than that it worked great. I modified the a sausage tube for making ground jerky. That made it faster and easier than using a jerky gun.
This is a very good machine at any price. The stainless steel is heavy duty. It is best to use a clamp to keep it firmly on the table though as it does take some force to turn the crank.
The trick other trick is to find a way to get the last bit of sausage out of the machine and into the casing at the end of the run. Still thinking..